Een kijkje binnen PinkRoccade Local Government

Volg onze ambassadeurs Tomas, Diede, Roy en Lisanne in hun avonturen en ontwikkeling binnen het Young Professional Programma. Wil je een meer algemene indruk over het werken bij PinkRoccade? Kijk dan bij onze gastblogs voor verhalen van o.a. onze managers.

Tomas Schlepers - Developer

Met alle vakanties van collega’s en klanten is het vrij rustig. Wat ik ervan gehoord heb is dit de stilte voor de storm aangezien vanaf september weer alle zeilen moeten worden bijgezet om al het werk bij te kunnen benen. Dat neemt niet weg dat we nu ook soms even achterover kunnen leunen en kunnen nadenken wat er in de afgelopen maanden is gebeurd. En laat dat nu net zijn wat ik ga doen!

Komkommertijd

Roy van de Wiel - Technical Consultant

Heb je vragen over hoe je het begin van je carrière een goede kickstart kan geven? Geen zorgen, “I got you covered.” Ik kan je namelijk met 100% zekerheid vertellen dat iedereen deze vragen heeft en eigenlijk niemand het definitieve antwoord heeft. Toch heb ik tijdens mijn Young Professional avontuur enkele do’s en don’ts geleerd die mij geholpen hebben om te groeien als persoon en mij beter hebben gemaakt in mijn werk. Dus ik hoop dat deze do’s en don’ts helpen het begin van je carrière te versoepelen.

Tips voor een Young Professional

Lisanne van der Meeren - Accountmanager

Dit was het thema van het recente ‘TSS Academy Public Advanced Academy’ weekend. Een nieuwe ervaring voor mij, of misschien wel uitdaging. Twee dagen die in het teken stonden van leren, uitdagingen en nieuwe inzichten. Maar ook gezelligheid en plezier. Ik neem jullie hier graag in mee!

Haal het beste uit jezelf

Diede Janssen - Consultant

Wat wil jij later worden? Dat werd me vroeger altijd al gevraagd. Toen wist ik heel goed wat ik wilde. Een eigen winkel net als mijn tante. Dit heb ik ongeveer volgehouden tot aan het 2e jaar van mijn opleiding Small Business & Retail Management. Ik ben aan die studie begonnen omdat ik altijd dacht dat ik iets voor mezelf wilde. Tijdens mijn studie leerde ik heel veel over ondernemen en de voor- en nadelen hiervan. En ja, ik ben toch wel tot de conclusie gekomen dat je niet zomaar wat voor jezelf kan beginnen als je niet precies weet waarin. Een aantal maanden geleden zei mijn manager tegen mij: ‘’Je moet wel echt gaan nadenken wat je met je toekomst wil’’. Hoe ik met deze vraag omgegaan ben lees je in mijn blog!

Wat ik wil in de toekomst

Hoe is het om bij Pinkroccade te werken?

Dit is één van de vragen die we regelmatig krijg tijdens een sollicitatiegesprek. Voor ons is het antwoord op deze vraag heel makkelijk en dat lees je in de gastblogs!

Breggie Leijten, HR Adviseur