Ben jíj de toekomst van PinkRoccade Local Government?

PinkRoccade Local Government is voortdurend opzoek naar de nieuwste en de meest innovatieve ICT oplossingen voor de lokale overheid. Zo hebben wij het mogelijk gemaakt als eerste leverancier van gemeentelijke software dat kersverse ouders hun geboorteaangifte digitaal vanuit thuis of ziekenhuis kunnen doorgeven. Op deze innovatieve manier helpen wij de gemeente een hoop tijd te besparen door de processen slimmer en efficiënter in te richten. Ben jij dé enthousiaste professional die PinkRoccade Local Government kan helpen en wil jij werken met de nieuwste en meest innovatieve technologieën? Kijk dan eens naar de vacatures en uitdagende stagemogelijkheden van PinkRoccade Local Government!

Sfeer- en bedrijfscultuur

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een functie of stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moeder bedrijf TSS: Total Specific Solutions.

Benieuwd waar wij voor staan?

Wie wij zijn

PinkRoccade is een vooruitdenker, een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de zorg en de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markten, creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend: Onze kernwaarden

TOV betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker! Nieuwsgierig? Kijk dan verder wat er bij PinkRoccade Local Government voor jou mogelijk is!

Activiteiten bij PinkRoccade Local Government

Het werken bij PinkRoccade Local Government is niet alleen interessant en uitdagend, ook harstikke TOV! PinkRoccade Local Government organiseert veel activiteiten zodat je op een leuke en inspirerende manier kennis maakt met de organisatie en met jouw collega’s. Lees hier verder welke activiteiten PinkRoccade Local Government organiseert!

TSS Events, Show 'n Tell, Pinkvalley, Unitmeetings en The Floor is Yours!

TSS Academy New Hires

Feest en gezelligheid bij de TSS Academy De TSS Academy is het opleidingscurriculum voor TSS-medewerkers om zich optimaal te blijven ontwikkelen als professionals. Op dit jaarlijks evenement delen we onze visie en missie met medewerkers die in de afgelopen 12 maanden bij ons in dienst zijn gekomen. Dit is tevens een goede kans om je TSS-collega’s beter te leren kennen én wij delen op onze beurt relevante kennis met onze nieuwe collega’s. Ben jij bij het volgende TSS New Hires Event van PinkRoccade Local Government?

TSS Academy Advanced

Topdag De TSS Academy Advanced vormt onderdeel van het platform zodat je je continu kunt blijven ontwikkelen en kansen krijgt om te kunnen doorgroeien en daarmee persoonlijke groei te realiseren. Je leert onder andere over de TSS-waarden en hoe je een Vertical Market Software bedrijf tot een succes kan maken. TSS stimuleert je om de nieuwste inzichten en kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door jezelf steeds te blijven ontwikkelen, kunnen we groeien als organisatie.

FrietFriday

Smaakvolle gezelligheid tijdens frietfriday! Samen met je collega’s de week afsluiten en een frietje als lunch meepakken in de friettent? Op vrijdag is er de mogelijkheid om gezellig met een groep collega’s mee te gaan.

Show 'n Tell

Stefan Kuijpers Door middel van Show&Tells kan elke collega op de hoogte worden gebracht van zaken die spelen binnen onze organisatie. Ben jij ondernemend en wil jij zelf iets delen met je collega’s? Dat kan! Iedereen heeft de mogelijkheid om een Show&Tell te organiseren, zodat je collega’s weer volledig up-to-date zijn.

PinkValley

Binnen PinkRoccade Local Government is er ook plek voor jouw innovatieve drift! PinkValley maakt het mogelijk dat jij vrijwillig deel kunt nemen aan een groep om aan een innovatief idee te werken! Het idee bijvoorbeeld een overheidsapp wordt dan uitgewerkt tot een concreet prototype. Ben jij ondernemend en ben jij de toekomstige Young Professional die een app kan ontwikkelen of boordevol creatieve ideeën zit? Dan is PinkValley ongetwijfeld iets voor jou!

Unitmeetings

Tijdens de Unitmeetings kom je gezellig met je collega’s van jouw businessunit samen. Er is tijd vrijgemaakt om samen te genieten van een leuke activiteit! Benieuwd wat dit inhoudt? Kijk dan hier de beelden.

The Floor is Yours

Gezellig samen gamen bij the floor is yours! Heb je een muziekinstrument en wil je jammen met je collega’s? Heb je een Xbox of Playstation en wil je de vloer aanvegen met je collega’s in een potje Fifa? Speel je graag poker of Kolonisten van Catan? Dan is de Floor is Yours een leuke bezigheid voor jou om aan mee te doen!

Join the club!

PinkRoccade Local Government biedt veel doorgroeimogelijkheden in een professionele en open sfeer. Binnen PinkRoccade Local Government zijn volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Zie hier waar PinkRoccade Local Government direct naar op zoek is.

Bekijk de vacatures!

Vacatures

PinkRoccade biedt uitdagende carrièremogelijkheden in een prettige en open sfeer. Binnen onze organisatie zijn volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Zie hier waar we direct naar op zoek zijn.

Vacature overzicht

Accountmanager vacatures

Accountmanager Informatievoorziening

Als accountmanager verbind jij de gemeenten met de buitenwereld zodat ze steeds meer informatie kunnen gebruiken om diensten te verlenen die aansluiten bij de wensen van individuele burgers en de maatschappij.

Accountmanager / Verkoopmedewerker binnendienst (EINDHOVEN - Kred’it)

Communicatie is alles en soms heeft de beste verkoopstrategie de vorm van een oor. Maar ook dynamiek en hectiek, samenwerken, proactief en het uiterste eruit willen halen. Dit is wie wij zijn en de wereld waarin wij werken. Je krijgt de omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen en je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Wil jij ons kleine, maar geweldige, team komen versterken? Reageer vandaag nog!

Young Professional vacatures

Customer Service medewerker Young Professional (Zwolle)

Jij slaat de brug tussen de klant en onze softwareoplossing door jouw expertise en luisterend oor in te zetten om door te dringen tot de kern van het probleem of de vraag. Tevreden ben je pas als de klant zich geholpen voelt en met een tevreden gevoel verder kan.

Young Professional Samenlevingszaken

Jij bent het tweede aanspreekpunt voor gebruikers van gemeenten van het sociale domein bij vragen, meldingen en wensen met betrekking tot onze software. Dat kan op kantoor zijn of op locatie bij onze klanten.

System Engineer Young Professional

Je bent de technische steunpilaar van de lokale overheid. Je houdt de 'motor' van de gemeenten draaiende en probeert deze tevens te fine-tunen, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken en het verbeteren van hun dienstverlening.

Support Medewerker Young Professional (Eindhoven)

Wanneer jij als Young Professional tegen complexe zaken aanloopt, vorm jij met jouw collega’s een team en draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot een oplossing te komen

Consultant Young Professional

Jij helpt klanten op weg in nieuwe software, wijst ze op mogelijk procesverbeteringen én geeft opleidingen. Kortom; iedere dag en klant is anders!

Commercieel Medewerker Binnendienst Young Professional

Als Commercieel Medewerker Binnendienst breng je de gemeenten en de innovatieve software van PinkRoccade Local Government dichter bij elkaar. Je bent betrokken bij commerciële acties, de verwerking van orders en je speelt een rol in de marketing van de producten.

Business Engineer Young Professional

“Ik zorg er voor dat elke burger 24/7 digitaal zaken met de gemeente kan doen én dat elke ambtenaar zich kan richten op de inhoud in plaats van de randzaken.”

Ontwikkelaar Young Professional

Binnen ons team lever jij een grote bijdrage aan het vermeerderen van de waarde van onze applicatie zowel voor PinkRoccade als voor onze klanten.

Young Professional

Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid!

ICT vacatures

Functioneel beheerder

Jij bent het aanspreekpunt bij issues, verstoringen en gebruikersvragen en hebt de touwtjes in handen achter de schermen.

Java Specialist iZaaksuite

“Samen met een SCRUM Team werk ik mee aan de vernieuwing en uitbreiding van de applicatie die gemeenten ondersteunt bij het procesmatig afhandelen van aanvragen.”

Java Specialist iBurgerzaken

“Ik houd me bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderdelen over de gehele stack van de applicatie, van backend en deployment tot aan de frontend”

Applicatie consultant SAP FICO

In een Scrum team werk je als Applicatie Consultant SAP FICO aan een optimale dienstverlening voor klanten met betrekking tot het beheer en het gebruik van geleverde software producten.

Innovatie Applicatie Ontwerper SAP-FICO

“De waarde van de applicatie zit niet in de mogelijkheden die deze biedt, maar in de mate waarin de applicatie onze klanten kan ondersteunen in zijn of haar werkproces. Binnen ons team geef jij invulling aan die waarde!”.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Weet jij wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie bij je past of staat de juiste functie er niet tussen? Reageer dan snel en wij kijken of we je op een geschikte functie kunnen plaatsen binnen PinkRoccade Local Government.

Ervaringen Young Professionals

Benieuwd wat onze huidige Young Professionals vinden van PinkRoccade Local Government? Kijk dan snel hier! Er zijn veel professionals aan het werk bij PinkRoccade Local Government. Lees hier hoe zij daar terecht zijn gekomen en hoe zij van Young Professional zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie binnen de organisatie!

Wat zeggen onze Young Professionals?

angelikikasiampoeri jaapvandijk

 • ..allerlei activiteiten die zorgen voor een goede sfeer tussen collega’s!

  Jaap van Dijk, Kwaliteitsmanager

  Wat me in het bijzonder aanspreekt aan het werken bij PinkRoccade is de kans om verantwoordelijkheden te nemen en het feit dat je ze daadwerkelijk krijgt. Deze flexibiliteit vind je niet alleen in je werk terug, maar ook in alle zaken daar om heen. Coaching, individueel of met een groep of training over verschillende skills waarin je praktische skills leert die je overal kan toepassen. Deze zaken, de ruimte om jezelf uit te dagen en activiteiten die de persoonlijke touch aan je ontwikkeling garanderen zijn voor mij een punt wat er echt uit springt.

 • ..niet alleen mezelf ontwikkeld, maar ook de taal geleerd.

  Angeliki Katsiampouri, Junior Java Ontwikkelaar

  Toen ik mijn sollicitatie deed in 2014, sprak ik bijna geen Nederlands. Maar nu ben ik hier! PinkRoccade geeft kansen voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen en ervaring opdoen. Binnen drie jaar heb ik mezelf niet alleen ontwikkeld als Junior Java Ontwikkelaar, maar ook de taal geleerd.

 • ...gevarieerd en uitdagend, precies waar ik naar op zoek ben!

  Fianna van Dijk, Commercieel medewerker binnendienst Informatievoorziening

  Op dit moment krijgen wij de kans om een verbeterslag in marketing voor onze businessunit Informatievoorziening te maken. Dit is een leuke uitdaging, waar we erg vrij in worden gelaten.

 • ...een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen...

  Jasper Zuidhof, User-experience Designer & Front-end Developer Publiekszaken

  Na een open sollicitatie gedaan te hebben heb ik van mijn manager Bart Gelsing een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen als PinkRoccade local governments eerste User-experience Designer en Front-end Developer.Meer lezen

 • ...niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf.

  Arnold van der Veen, Architect Samenlevingszaken

  Werken bij PinkRoccade is niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf. Binnen de organisatie is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kom met een goed initiatief en je manager zal het zeker op prijs stellen.Meer lezen

 • ...persoonlijke en professionele ontwikkeling...

  Kishan Autar, Consultant Samenlevingszaken

  Als consultant ga je veel langs gemeenten om implementatietrajecten, opleidingen en cursussen te verzorgen.Meer lezen

 • Van stagiair naar consultant.

  Ingmar Uijl: Consultant

  Tijdens mijn afstudeerstage bij PinkRoccade Local Government werd ik betrokken bij de ontwikkeling van diverse producten. Mijn ideëen werden serieus genomen en gewaardeerd. Meer lezen...

Het Young Professional Programma!

PinkRoccade Local Government is altijd op zoek naar jonge, enthousiaste medewerkers zoals jij! Met jouw pas verworven kennis en kunde kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de continuering van het innovatieve denken en doen in onze High Performance Organization. Daarbij zorg je ook nog eens voor verjonging en verfrissing. Dus kijken we uit naar jouw komst en willen we je graag ontmoeten bij PinkRoccade Local Government. De Young Professional van PinkRoccade Local Government past binnen het volgende profiel: Een hoger opgeleide (HBO/WO) die net is afgestudeerd, en/of een hoger opgeleide met minder dan 2 jaar werkervaring. Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit programma wellicht iets voor jou!

Aan de slag als Young Professional!

Aan de slag als Young Professional

Als je start als Young Professional bij PinkRoccade Local Government, dan begin je eerst op een startersfunctie. Dit houdt in dat je meteen op een actuele functie aan het werk gaat. Tegelijkertijd kom je terecht in het Young Professional programma. Samen met jouw manager en mentor die je krijgt aangesteld, ga je inhoudelijk de diepte in. Door middel van uitdagende trainingen en cursussen verzorgd door eigen en externe experts, intervisiesessies door onze interne coach en TOV dagen word je voorbereid op een uitdagende toekomst binnen onze organisatie. Het Young Professional programma is grotendeels gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, want ook wij vinden jouw groei en toekomstvisie belangrijk! Uiteraard gelden er tijdens dit programma ook voor jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ben je nieuwsgierig naar wat er tijdens het programma aan bod komt, neem dan een kijkje in de tijdlijn.

Tijdslijn

 • ..."Ik kan het je van harte aanraden!

  Stefan Kuijpers, Salesmanager Informatievoorziening

  Jong en onervaren was ik toen ik in 2009 bij PinkRoccade startte als Young Professional. Ik had interesse in computers maar verder geen technische achtergrond, diepgaande kennis of ervaring op het gebied van IT. Gelukkig keek PinkRoccade verder dan dat en al snel mocht ik voor het eerst als Consultant naar een klant. Erg spannend, maar met behulp van collega’s die op de achtergrond beschikbaar waren om mij te ondersteunen en een begripvolle gemeente kwam het snel goed. In no time kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden binnen het consultancy team, iets wat bij PinkRoccade bijna vanzelfsprekend is voor mensen die initiatief tonen en laten zien dat ze willen leren. In minder dan een jaar tijd mocht ik complete projecten bij gemeenten helemaal zelfstandig uitvoeren, inclusief spannende upgrades in het weekend waarbij de gemeente op maandagochtend weer online moest zijn. Ook zag ik kansen op het gebied van sales ondersteuning, ik werd steeds vaker meegevraagd om een demo van het systeem te geven of de klant te adviseren om voor onze oplossing te kiezen. Meer lezen...

Stagiaire(s) van harte welkom!

Stage lopen bij PinkRoccade Local Government betekent een leerzame en uitdagende stageperiode die je voorbereidt op jouw toekomst. PinkRoccade Local Government heeft oog voor kwaliteit, individualiteit en hecht waarde aan het persoonlijk opleiden en ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers. Wij bieden jou de mogelijkheid om in een innovatieve en professionele omgeving jouw stageopdracht uit te voeren. Ja, en dan hopen wij ook nog iets te leren van jou! Het kan ook voor komen dat PinkRoccade Local Government een uitdagende functie vrij heeft na je stageperiode. Dan zou je in aanmerking kunnen komen voor het Young Professional programma! Waar wacht je nog op?

Bekijk de stageopdrachten!

Stageopdrachten

PinkRoccade Local Government heeft diverse uitdagende (afstudeer)projecten waarmee je een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedere student wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Heb je interesse? Kijk dan snel bij de stage- en afstudeeropdrachten van PinkRoccade Local Government.

 • Dat ik hier als “jonge” product owner een sleutel rol in heb mogen spelen vond ik fantastisch!

  Jouke Schrover, Productmanager Zaaksuite

  Mijn naam is Jouke Schrover, Productmanager zaaksuite bij de business unit Publiekszaken. Eind 2009 ben ik begonnen bij PinkRoccade als afstudeer stagiair. Tijdens mijn afstudeer stage kwam ik er snel achter dat PinkRoccade een ontzettend mooi bedrijf is om voor te werken. Wat mij als eerste opviel was de klantfocus en de enorme drive om te presteren. Dat was ook één van mijn redenen om te gaan werken bij PinkRoccade. Meer lezen...

Stageopdrachten overzicht

Business Onderzoek

Management informatie voor sociaal domein

Wij willen meer inzicht krijgen in de eisen en wensen die gemeenten stellen aan managementoverzichten. Ga jij ons helpen door een klantonderzoek te doen en een informatiemodel op te stellen waar gemeenten vervolgens mee kunnen werken?

Effectiviteit van Bedrijfsopleidingen Meten

Wij bieden onze Young Professionals een opleidingstraject waarin hun eigen ontwikkeling centraal staat, wat wij enorm belangrijk vinden. Daarom willen wij de effectiviteit van dit traject meetbaar maken, zodat wij het nóg beter kunnen maken. Ga jij ons hierbij helpen?

Inzicht krijgen in verloop klanten

Het komt wel eens voor dat klanten besluiten om niet verder te gaan met ons. Voor ons als organisatie is het daarom belangrijk om inzicht te krijgen in de redenen van klanten om dit besluit te nemen, zodat wij hen onze services aan kunnen blijven bieden. Help jij ons met dit uitdagende onderzoek?

Workflowmanagement verbeteren (Kred'it)

Binnen deze stageopdracht ga jij opzoek naar innovatieve manieren om het workflowmanagement in een nieuw jasje te steken. Zijn er nieuwe manieren waarop Kred’it haar dienstverlening omtrent workflowmanagement kan aanbieden?

Hoe kan PRLG IV de kans vergroten een aanbesteding te winnen?

Welke informatie moet PinkRoccade Local Government vast gaan leggen zodat bij aanbestedingen de risico’s op gestructureerde wijze beschreven kunnen worden?

Helpdesk effectiviteit vergroten (Kred'it)

Wat kunnen wij als organisatie doen om een vraag / probleem van een klant aan de Helpdesk sneller en vollediger duidelijk te krijgen?

Onderzoek Business Case bestaande producten

“Hoeveel waarde voegen onze modules toe bij onze klanten?”

Onderzoek Succesvolle ICT-projecten

Wat kunnen wij als organisatie doen om de kans op een succesvol ICT-project te vergroten?” Een succesvol ICT-project is een project dat resulteert in een meetbare netto verbetering ten opzichte van de situatie ervoor in de ogen van de betrokkenen, waaronder opdrachtgever, klant, projectteam- en manager. Dit geldt niet alleen op het moment van decharge van het project, maar ook na één jaar erna.

Floorplan

Het opzetten van een “floorplan” waarbij inzichtelijk wordt gemaakt met welke applicaties gemeenten werken in het publieke domein. Op basis van het floorplan moet er een advies komen welke apps voor de business unit Publiekszaken interessant zijn om in te investeren, zodat in 2018 twee nieuwe apps klaar zijn om te vermarkten.

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

Een uitdagende meewerkstage en het optimaal inrichten van processen

Bepaal samen met de Businessunit Samenlevingszaken een uitdagende opdracht die voor ons meerwaarde heeft en die voor jou leuk en interessant is. 50% meewerken en 50% onderzoeken; wat wil je nog meer?

ICT opdrachten

Ontwerpen en implementatie van Dashboard

Je gaat je bezighouden met het opzetten van een Dashboard voor de verantwoordelijken van de zaaktypen, dat de informatie toont die de verantwoordelijke inzicht geeft in de status van het zaaktype.

Verbeteren inrichten Jira Agile bij businessunit Informatievoorziening Development

Om de effectiviteit, transparantie en de flexibiliteit van de development teams te vergroten, willen wij optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die Jira Agile kan leveren, en daar hebben wij jou voor nodig!

Automated thread and memory analysis of a cloud application

Jij gaat je bezighouden met het opzetten opzetten van automatische creatie van threaddumps en heapdumps na het draaien van een bepaalde test suite. Vervolgens ga je deze verwerken en grafisch weergeven op onze continuous integration (CI) server.

Security / Ethical hacking KMS

Schrijf een geautomatiseerde pentesting software die periodiek de applicaties Makelaarsuite en Cliq auditeert en hier verslag van uitbrengt met behulp van Kali Linux.

Onderzoek/ontwerp een gestandaardiseerde koppeling met de SAP Invorderingsmodule

Ontwikkel een Ontwerp / Proof of Concept waarin wordt aangetoond wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van de nieuwe oplossing voor de ondersteuning van Invordering.

Maken koppelvlakken Wizard

Maak een "Koppelvlakken Wizard" die in (nader te bepalen) gangbare browsers goed functioneert. De wizard maakt gebruik van grafische symbolen voor de gewenste inkomende/uitgaande adapters, webservices, routering en connectiepijlen daartussen enz. De beschikbare componenten kunnen uit de CGS database worden opgevraagd. Daarnaast moet een additionele hoeveelheid gegevens (relevante xsd’s, wsdl’s, web service URL etc.) in de wizard kunnen worden ingeladen/opgegeven.

NoSQL Databases

Onderzoek in welke mate NoSQL databases voldoen bij het opslaan, bewerken en bevragen van gemeentelijke basisgegevens. Het resultaat van het onderzoek is een werkend prototype op basis van een geselecteerde NoSQL database, waarin aangetoond wordt dat het als gegevensmagazijn kan dienen en via een open interface te bevragen is. Tevens wordt hierbij aangegeven welke voor- en nadelen deze database architectuur heeft voor PinkRoccade Local Government bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties/modules.

Loop een dagdeel mee en creëer samen met onze experts je opdracht voor de Businessunit Publiekszaken

De Businessunit Publiekszaken is op zoek naar een creatieveling die goede ideeën heeft voor onze nieuwste applicaties. Dit kan zowel op functioneel als technisch vlak zijn. Ben jij iemand die graag wil werken met de nieuwste applicaties? Dan is deze Businessunit op zoek naar jou!