Ben jíj de toekomst van PinkRoccade Local Government?

PinkRoccade Local Government is voortdurend op zoek naar de nieuwste en de meest innovatieve ICT oplossingen voor de lokale overheid. Zo hebben wij het mogelijk gemaakt als eerste leverancier van gemeentelijke software dat kersverse ouders hun geboorteaangifte digitaal vanuit thuis of ziekenhuis kunnen doorgeven. Op deze innovatieve manier helpen wij de gemeente een hoop tijd te besparen door de processen slimmer en efficiënter in te richten. Ben jij dé enthousiaste professional die PinkRoccade Local Government kan helpen en wil jij werken met de nieuwste en meest innovatieve technologieën vanuit onze prachtige locatie in 's-Hertogenbosch? Kijk dan eens naar de vacatures en uitdagende stagemogelijkheden van PinkRoccade Local Government!

Sfeer- en bedrijfscultuur

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een functie of stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Benieuwd waar wij voor staan?

Wie wij zijn

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend: Onze kernwaarden

Een TOV persoon betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker! Nieuwsgierig? Kijk dan wat er bij PinkRoccade Local Government voor jou mogelijk is!

Activiteiten bij PinkRoccade Local Government

Het werken bij PinkRoccade Local Government is niet alleen interessant en uitdagend, het is ook nog eens hartstikke leuk! PinkRoccade Local Government organiseert veel activiteiten zodat je op een leuke en inspirerende manier kennis maakt met de organisatie en met jouw collega’s. Lees hier verder welke activiteiten PinkRoccade Local Government organiseert!

TSS Events, Show 'n Tell, Pinkvalley, Unitmeetings en The Floor is Yours!

TSS Academy New Hires

ICT Vacatures Den Bosch - TSS Academy New Hires De TSS Academy is het opleidingscurriculum voor TSS medewerkers om zich optimaal te blijven ontwikkelen als professionals. Op dit jaarlijks evenement delen we onze visie en missie met medewerkers die in de afgelopen 12 maanden bij ons in dienst zijn gekomen. Dit is tevens een goede kans om je TSS-collega’s beter te leren kennen én wij delen op onze beurt relevante kennis met onze nieuwe collega’s. Ben jij bij het volgende TSS New Hires Event van PinkRoccade Local Government?

TSS Academy Advanced

Werken bij PinkRoccade - TSS Academy Advanced De TSS Academy Advanced vormt onderdeel van het platform zodat je je continu kunt blijven ontwikkelen en kansen krijgt om te kunnen doorgroeien en daarmee persoonlijke groei te realiseren. Je leert onder andere over de TSS-waarden en hoe je een Vertical Market Software bedrijf tot een succes kan maken. TSS stimuleert je om de nieuwste inzichten en kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door jezelf steeds te blijven ontwikkelen, kunnen we groeien als organisatie.

FrietFriday

ICT vacatures Den Bosch - FrietFriday Samen met je collega’s de week afsluiten en een frietje als lunch meepakken in de friettent? Op vrijdag is er de mogelijkheid om gezellig met een groep collega’s mee te gaan. Nóg een reden om te werken bij PinkRoccade Local Government!

Show 'n Tell

ICT Vacatures Den Bosch - Show 'n Tell Door middel van Show&Tells kan elke collega op de hoogte worden gebracht van zaken die spelen binnen onze organisatie. Ben jij ondernemend en wil jij zelf iets delen met je collega’s? Dat kan! Iedereen heeft de mogelijkheid om een Show&Tell te organiseren, zodat je collega’s weer volledig up-to-date zijn.

PinkValley

Binnen PinkRoccade Local Government is er ook plek voor jouw innovatieve drift! PinkValley maakt het mogelijk dat jij vrijwillig deel kunt nemen aan een groep om aan een innovatief idee te werken! Het idee, bijvoorbeeld een overheidsapp, wordt dan uitgewerkt tot een concreet prototype. Ben jij ondernemend en ben jij de toekomstige Young Professional die een app kan ontwikkelen of boordevol creatieve ideeën zit? Dan is PinkValley ongetwijfeld iets voor jou!

Unitmeetings

Tijdens de Unitmeetings kom je gezellig met je collega’s van jouw businessunit samen. Er is tijd vrijgemaakt om samen te genieten van een leuke activiteit! Benieuwd wat dit inhoudt? Kijk dan hier de beelden.

The Floor is Yours

Werken bij PinkRoccade - The Floor is Yours! Heb je een muziekinstrument en wil je jammen met je collega’s? Heb je een Xbox of Playstation en wil je de vloer aanvegen met je collega’s in een potje Fifa? Speel je graag poker of Kolonisten van Catan? The Floor is Yours is dan een leuke bezigheid voor jou om aan mee te doen!

Blogs

Wil je meer te weten komen over hoe het is om te werken bij PinkRoccade Local Government? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Hier lees je verhalen van onze medewerkers, van Young Professional tot manager! Volg de verhalen van onze ambassaseurs en kom meer te weten over de ervaringen die zij op doen binnen het Young Professional programma. Vergeet ook zeker niet onze ambassadeurs op LinkedIn op te zoeken voor nog meer leuke verhalen! Meer benieuwd naar een algemene indruk van onze organisatie? Bekijk dan de gastblogs!

Ja, ik ben nieuwsgierig!

Join the club!

PinkRoccade Local Government biedt veel doorgroeimogelijkheden in een professionele en open sfeer. Binnen PinkRoccade Local Government zijn volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Van accountmanagement tot startersfuncties; hier zie je de posities die momenteel open staan.

Bekijk de vacatures!

Vacatures

PinkRoccade biedt uitdagende carrièremogelijkheden in een prettige en open sfeer. Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar jong talent, maar als iemand met ervaring ben je ook zeker welkom! Hieronder zie je alle actuele open posities. Zit er geen positie tussen voor jou maar wil je toch bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatiebrief en dan gaan wij kijken of we ergens plek hebben voor je!

Vacature overzicht

Customer Care vacatures

Manager Customer Care

Jij bent de persoon die de Customer Care teams sterker maakt, bij remote services en in het uitvoeren van projecten bij klanten. Jij weet medewerkers van nature verder te brengt in hun ontwikkeling. Klanttevredenheid is de belangrijkste graadmeter voor een duurzame klantrelatie

Commercieel Customer Care Medewerker Young Professional

Je bent continu op zoek naar verbeteringen voor onze klanttevredenheid. Samen met de collega’s van de diverse teams bedenk je verbeteringen. Deze voer je samen door.

Young Professional vacatures

Young Professional Customer Care

“Als Young Professional medewerker klantondersteuningben je verantwoordelijk voor de tweedelijns helpdesk calls over de functionele applicaties binnen het domein Informatievoorziening"

Young Professional Tester

“Door mijn werk kunnen we onze applicatie betrouwbaar en vrijwel automatisch elke twee weken opnieuw releasen, waardoor onze klanten continu verzekerd zijn van de laatste updates en productmogelijkheden."

Young Professional

"Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid!"

Development vacatures

Full Stack Oracle / APEX ontwikkelaar (Zwolle)

Als team R&D zijn wij continu bezig om LEEF te verbeteren en te voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en standaarden. Je werkt samen met experts op het gebied van Oracle / Apex in een scrumteam!

Ontwikkelaar/Developer (.NET C#/Delphi)

Wij zijn op zoek naar een developer die meedenkt en bouwt aan oplossingen die het werk van klanten aangenamer en makkelijker maken.

Young Professional Tester

“Door mijn werk kunnen we onze applicatie betrouwbaar en vrijwel automatisch elke twee weken opnieuw releasen, waardoor onze klanten continu verzekerd zijn van de laatste updates en productmogelijkheden."

Manager Development

“Samen, met het team waar ik leiding aan geef, help ik onze klanten met het bieden van softwareoplossingen die precies aansluiten bij de behoeften."

Agile Tester

“Door mijn werk gaan de gegevens van 8 miljoen Nederlanders veilig en betrouwbaar door het complete applicatielandschap van de overheid."

Ervaren Full-Stack-/Back- End Developer

“Mijn werk bestaat vooral uit het ontwikkelen van een nieuw en modern product dat gemeenten gebruiken voor de uitvoer van hun taken en waarop burgers zelf kunnen inloggen. Ik maak daarbij gebruik van nieuwe technieken als Vue.js en er is altijd ruimte om mijn eigen ideeën kwijt te kunnen."

Ontwikkelaar / Developer

"This application rocks! Become part of the multilingual, multicountry, development team that creates and maintains it! Anytime, anywhere!"

Full Stack Javascript developer (Sr.)

“Ik zorg ervoor dat de informatie binnen een gemeente betrouwbaar is en beter beschikbaar wordt zodat de gemeente effectiever kan functioneren en een betere dienstverlening naar haar ‘klanten’, de inwoners van Nederland, krijgt."

Consultant vacatures

Ervaren Consultant Schuldhulpverlening

"Ik werk bij Kred’it, in een klein team, dat software maakt voor gemeenten en andere organisaties in de schuldhulpverleningsbranche. Het is mijn taak om onze software te installeren bij gebruikers en gebruikers te helpen om zo efficiënt mogelijk met deze software om te gaan."

Open sollicitatie

Open sollicitatie

"Weet jij wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie bij je past of staat de juiste functie er niet tussen? Reageer dan snel en wij kijken of we je op een geschikte functie kunnen plaatsen binnen PinkRoccade Local Government."

Young Professional

"Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid!"

Marketing vacatures

Marketing Specialist

"Voor de businessunit Financiën en Services zoeken wij een markt- en klantgerichte collega die het leuk vindt om PinkRoccade op een enthousiaste wijze in de markt te presenteren."

Kwaliteitsvacatures

Kwaliteitsmedewerker/ Privacy Officer

''Ik help collega’s bij het continu verbeteren van werkprocessen en ik begeleid audits. Daarnaast zorg ik ervoor dat de organisatie zorgvuldig omgaat met persoonsgegevens.''

DevOps Engineer vacatures

DevOps Engineer

''Voor de businessunit Publiekszaken, afdeling Cloud, zijn wij op zoek naar een DevOps Engineer die een brugfunctie vervuld tussen de teams die zich bezighouden met de ontwikkeling van de applicatie én de teams die zich richten op de opzet en exploitatie van de Cloud ''

Projectmanager vacatures

Technisch Projectmanager PZ

''Jij maakt de ambities van gemeenten op het gebied van selfservice waar!''

Ervaringen Young Professionals

Benieuwd wat onze huidige Young Professionals vinden van PinkRoccade Local Government? Kijk dan snel hier! Er zijn veel professionals aan het werk bij PinkRoccade Local Government. Lees hier hoe zij daar terecht zijn gekomen en hoe zij van Young Professional zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie binnen de organisatie!

Wat zeggen onze Young Professionals?

angelikikasiampoeri jaapvandijk

 • ..allerlei activiteiten die zorgen voor een goede sfeer tussen collega’s!

  Jaap van Dijk, Kwaliteitsmanager

  Wat me in het bijzonder aanspreekt aan het werken bij PinkRoccade is de kans om verantwoordelijkheden te nemen en het feit dat je ze daadwerkelijk krijgt. Deze flexibiliteit vind je niet alleen in je werk terug, maar ook in alle zaken daar om heen. Coaching, individueel of met een groep of training over verschillende skills waarin je praktische skills leert die je overal kan toepassen. Deze zaken, de ruimte om jezelf uit te dagen en activiteiten die de persoonlijke touch aan je ontwikkeling garanderen zijn voor mij een punt wat er echt uit springt.

 • ..niet alleen mezelf ontwikkeld, maar ook de taal geleerd.

  Angeliki Katsiampouri, Junior Java Ontwikkelaar

  Toen ik mijn sollicitatie deed in 2014, sprak ik bijna geen Nederlands. Maar nu ben ik hier! PinkRoccade geeft kansen voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen en ervaring opdoen. Binnen drie jaar heb ik mezelf niet alleen ontwikkeld als Junior Java Ontwikkelaar, maar ook de taal geleerd.

 • ...gevarieerd en uitdagend, precies waar ik naar op zoek ben!

  Fianna van Dijk, Commercieel medewerker binnendienst Informatievoorziening

  Op dit moment krijgen wij de kans om een verbeterslag in marketing voor onze businessunit Informatievoorziening te maken. Dit is een leuke uitdaging, waar we erg vrij in worden gelaten.

 • ...een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen...

  Jasper Zuidhof, User-experience Designer & Front-end Developer Publiekszaken

  Na een open sollicitatie gedaan te hebben heb ik van mijn manager Bart Gelsing een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen als PinkRoccade local governments eerste User-experience Designer en Front-end Developer.Meer lezen

 • ...niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf.

  Arnold van der Veen, Architect Samenlevingszaken

  Werken bij PinkRoccade is niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf. Binnen de organisatie is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kom met een goed initiatief en je manager zal het zeker op prijs stellen.Meer lezen

 • ...persoonlijke en professionele ontwikkeling...

  Kishan Autar, Consultant Samenlevingszaken

  Als consultant ga je veel langs gemeenten om implementatietrajecten, opleidingen en cursussen te verzorgen.Meer lezen

 • Van stagiair naar consultant.

  Ingmar Uijl: Consultant

  Tijdens mijn afstudeerstage bij PinkRoccade Local Government werd ik betrokken bij de ontwikkeling van diverse producten. Mijn ideëen werden serieus genomen en gewaardeerd. Meer lezen...

Het Young Professional Programma!

PinkRoccade Local Government is altijd op zoek naar jonge, enthousiaste medewerkers zoals jij! Met jouw pas verworven kennis en kunde kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de continuering van het innovatieve denken en doen in onze High Performance Organization. Daarbij zorg je ook nog eens voor verjonging en verfrissing. We kijken dus uit naar jouw komst en willen je graag ontvangen in ons mooie pand in 's-Hertogenbosch. De Young Professional van PinkRoccade Local Government past binnen het volgende profiel: Een hoger opgeleide (HBO/WO) die net is afgestudeerd, en/of een hoger opgeleide met minder dan 2 jaar werkervaring. Voldoe jij aan deze beschrijving en kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit programma wellicht iets voor jou!

Aan de slag als Young Professional!

Aan de slag als Young Professional

Als je start als Young Professional bij PinkRoccade Local Government, dan begin je eerst op een startersfunctie. Dit houdt in dat je meteen op een actuele functie aan het werk gaat. Tegelijkertijd kom je terecht in het Young Professional programma. Samen met jouw manager en mentor die je krijgt aangesteld, ga je inhoudelijk de diepte in. Door middel van uitdagende trainingen en cursussen verzorgd door eigen en externe experts, intervisiesessies door onze interne coach en TOV dagen word je voorbereid op een uitdagende toekomst binnen onze organisatie. Het Young Professional programma is grotendeels gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, want ook wij vinden jouw groei en toekomstvisie belangrijk! Uiteraard gelden er tijdens dit programma ook voor jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ben je nieuwsgierig naar wat er tijdens het programma aan bod komt, neem dan een kijkje in de tijdlijn.

Young Professional programma - Werken bij PinkRoccade

 • ..."Ik kan het je van harte aanraden!

  Stefan Kuijpers, Managing Director Informatievoorziening

  Jong en onervaren was ik toen ik in 2009 bij PinkRoccade startte als Young Professional. Ik had interesse in computers maar verder geen technische achtergrond, diepgaande kennis of ervaring op het gebied van IT. Gelukkig keek PinkRoccade verder dan dat en al snel mocht ik voor het eerst als Consultant naar een klant. Erg spannend, maar met behulp van collega’s die op de achtergrond beschikbaar waren om mij te ondersteunen en een begripvolle gemeente kwam het snel goed. In no time kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden binnen het consultancy team, iets wat bij PinkRoccade bijna vanzelfsprekend is voor mensen die initiatief tonen en laten zien dat ze willen leren. In minder dan een jaar tijd mocht ik complete projecten bij gemeenten helemaal zelfstandig uitvoeren, inclusief spannende upgrades in het weekend waarbij de gemeente op maandagochtend weer online moest zijn. Ook zag ik kansen op het gebied van sales ondersteuning, ik werd steeds vaker meegevraagd om een demo van het systeem te geven of de klant te adviseren om voor onze oplossing te kiezen. Meer lezen...

Stagiaire(s) van harte welkom!

Nog aan het studeren maar wil je wel graag werken bij onze organisatie? Dat kan! Stage lopen bij PinkRoccade Local Government betekent een leerzame en uitdagende stageperiode die je voorbereidt op jouw toekomst. PinkRoccade Local Government heeft oog voor kwaliteit, individualiteit en hecht waarde aan het persoonlijk opleiden en ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers. Wij bieden jou de mogelijkheid om in een innovatieve en professionele omgeving jouw stageopdracht uit te voeren. Ja, en dan hopen wij ook nog iets te leren van jou! Het kan ook voor komen dat PinkRoccade Local Government een uitdagende functie vrij heeft na je stageperiode. Dan zou je in aanmerking kunnen komen voor het Young Professional programma! Waar wacht je nog op?

Bekijk de stageopdrachten!

Stageopdrachten

PinkRoccade Local Government heeft diverse uitdagende (afstudeer)projecten waarmee je een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedere student wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Heb je interesse? Kijk dan snel naar onze business onderzoek en ICT stageopdrachten.

 • Dat ik hier als “jonge” product owner een sleutel rol in heb mogen spelen vond ik fantastisch!

  Jouke Schrover, Productmanager Zaaksuite

  Mijn naam is Jouke Schrover, Productmanager zaaksuite bij de business unit Publiekszaken. Eind 2009 ben ik begonnen bij PinkRoccade als afstudeer stagiair. Tijdens mijn afstudeer stage kwam ik er snel achter dat PinkRoccade een ontzettend mooi bedrijf is om voor te werken. Wat mij als eerste opviel was de klantfocus en de enorme drive om te presteren. Dat was ook één van mijn redenen om te gaan werken bij PinkRoccade. Meer lezen...

Stageopdrachten overzicht

Business Onderzoek

Stageopdracht: commerciële processen

Jij zorgt ervoor dat onze sales compleet voorbereid op pad gaat!

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

Stageopdracht: Effectiviteit meten iParticipatie

Zijn we wel zo effectief als dat we denken met de ingezette weg? Daar willen we graag antwoord op. En dan komt jouw expertise goed van pas. Vertel ons of iParticipatie echt het resultaat geeft wat we denken te halen. Onderzoek dit volgens een beproefde methode en duik in de wereld van Werk en Inkomen.

Stageopdracht: Interne kennisoverdracht en borging

Het opzetten en implementeren van een eigen kennisopslag en kennisdeling systeem: welke methode past het beste bij de businessunit Samenlevingszaken om kennisoverdracht tussen de professionals te realiseren en hoe kan dit op een effectieve en efficiënte manier aangepakt worden.

Stageopdracht: Nieuwe User Interface

>Civision Samenlevingszaken is een client-server applicatie. Deze applicatie is zo’n 15 jaar in gebruik bij de gemeenten en heeft een verouderde User Interface. De opdracht is om binnen de bestaande technische kaders een nieuwe User Interface voor Civision Samenlevingszaken te ontwerpen en een prototype ontwikkelen.

Stageopdracht: Gemeentelijke processen optimaal digitaliseren met iZaaksuite

Je onderzoekt hoe iZaaksuite een gemeente kan helpen hun digitaliseringdoelstellingen te behalen, het werk van de ambtenaren tegelijkertijd leuker maakt, waarbij direct stuurinformatie wordt gegenereerd door de digitale werkprocessen.

Stageopdracht: Onderzoeken wat het gebruik is van zaaksystemen binnen de Nederlandse Overheid

Zaakgericht werken is in 2007 geïntroduceerd binnen de gemeentelijke overheid. Het doel van zaakgericht werken is het digitaliseren van processen zodat de dienstverlening richting burgers en bedrijven verbetert. Wij zijn benieuwd wat het daadwerkelijke gebruik van dit zaakgericht werken.

Stageopdracht: Krijg inzicht in de marketingresultaten met BI tooling

Binnen het Marketing & Sales team zijn wij op zoek naar een marketing stagiaire die een specifiek onderzoek uitvoert en daarnaast ondersteuning biedt bij verschillende marketing werkzaamheden. We bieden je stage aan, waarbij je 50% als volwaardig teamlid functioneert en 50% werkt aan je onderzoek.

Stageopdracht: Helpdesk effectiviteit vergroten (Eindhoven)

Bij de Helpdesk van Kred’it komen dagelijks vragen / problemen van klanten binnen die betrekking (kunnen) hebben op onze software. Deze meldingen kunnen vaag zijn; iets ‘doet het niet’; iets geeft niet de verwachte output, etc. Het is de kunst om een dergelijke melding zo snel mogelijk volledig en duidelijk inzichtelijk te krijgen, een gedegen ‘probleem-analyse’ te maken, zodat de klant goed kan worden geholpen. Jij gaat hiermee aan de slag!

Stageopdracht: Effectiviteit en efficiëntie van salesproces vergroten

Je doet mee in alle commerciële werkzaamheden die van toepassing zijn, als je wilt voer je zelf het sales-gesprek bij de klant!

Stageopdracht: Efficiënt maken van het proces binnen Pinkroccade iBurgerzaken

Er komt veel kijken bij het maken van applicaties. Hetgene wat een klant graag zou willen zit niet ineens zomaar in hun applicatie. Hier komt een geheel proces bij kijken met meerdere afdelingen en personen. Al deze componenten moeten goed met elkaar samenwerken en goed met elkaar afstemmen.

Stageopdracht: Blueriq functionaliteiten onderzoeken die we om ons model te verbeteren.

We zoeken naar bepaalde oplossingen met Blueriq om zaken aan te pakken binnen ons iBurgerzaken model.

Stageopdracht: Profiel verkleinen

De opdracht is dan ook om het profiel dat wordt gebruikt in de applicatie te inventariseren en hier een overzicht van te maken. In processen zit waarschijnlijk informatie in dit profiel dat niet nodig is. Deze zaken zouden eigenlijk opgeruimd moeten worden.

Stageopdracht: Marktonderzoek bewindvoerders

De opdracht is om een marktverkenning uit te voeren voor Kred’it.

Stageopdracht: Sales & Marketing

Een super gave meewerkstage in ons team Sales & Marketing!

ICT opdrachten

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

Stageopdracht: Optimalisatie unit tests Blueriq

Onderzoek voor de bussinessunit Publiekszaken de toegevoegde waarde van unit tests in Blueriq en de huidige dekking van unit tests die al bestaan. Ontwerp een plan om deze dekking te verbeteren en een procedure die bij nieuwe logica aangehouden moet worden.

Stageopdracht: Mobiele toepassing voor samenwerking tussen burgers en gemeente

Wij zijn benieuwd hoe wij de gemeente kunnen gaan helpen om de samenwerking tussen de burger te verbeteren. Welke functionaliteit wordt er verwacht van een burger voor een mobiele toepassing? Welke technologieën kunnen gebruikt worden om een mobiele toepassing te ontwikkelen die aansluit bij de huidige architectuur? Ontwikkel vervolgens een Proof of Concept wat getoetst kan worden door onze klanten.

Stageopdracht: Van jQuery en requireJS naar Angular

Pinkroccade Publiekszaken wil nu een onderzoek uitvoeren wat het effect zal zijn, van een overgang naar Angular, voor ons en onze klanten.

Zwolle

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht (Zwolle)

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!